Vacature: Eerste autotechnicus

Jij bent gek op auto’s en het merk Nissan, maar ook alle andere soorten die op het Nederlandse wegennet te vinden zijn. De grote diversiteit biedt jou een afwisselende baan als fulltime 1e autotechnicus bij Auto Heemskerk Roelofarendsveen. Dicht in de buurt van Leiden, Hoofddorp, Den Haag en Alphen aan den Rijn. 

Functieomschrijving

Als eerste autotechnicus ben jij verantwoordelijk voor een professionele en vlotte uitvoering van de werkzaamheden. Welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden gaat in samenspraak receptionist/chef werkplaats. De werkzaamheden bestaan uit alle zaken die je als allround automonteur tegen kan komen van het vervangen van een lampje tot het uitvoeren van een gecompliceerde diagnose. Direct contact met de klant komt ook voor bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

De volgende eigenschappen zien wij graag in jou terug:

  • Fulltime beschikbaar (32 – 40 uur)
  • Minimaal een afgeronde opleiding autotechnicus niveau 3 of een Erkenning Verworven Competenties (EVC) niveau 3.
  • Bevoegd APK-keurmeester of bereid zijn de opleiding hiervoor te volgen.
  • Liefde voor het vak
  • Flexibiliteit

Auto Heemskerk

Wij zijn een relatief compact familiebedrijf met korte lijnen en een no-nonsense cultuur. Sinds 1972 zijn wij onderdeel van het Nissan Netwerk, vanaf 2011 als Nissan Erkend Reparateur. In onze werkplaats beperken we ons niet alleen tot het merk Nissan. Alle merken zijn welkom en om dit verder uit te bouwen zijn we momenteel bezig ons aan te sluiten bij een universeel garageconcept. Je vindt ons in Roelofarendsveen in het hart van de Randstad.

Wat bieden wij jou:

  • Marktconform salaris dat past bij jouw ervaring en talenten
  • Fulltimebaan met gezellige collega’s
  • Cursussen en certificeringen
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en wil je werken bij Auto Heemskerk? Mail of bel met Martin Heemskerk, martinheemskerk@autoheemskerk.com of 071-3312866. Wie weet sta jij binnenkort in onze werkplaats en bezorg je onze klanten onbezorgd rijplezier!

Nieuwe Nissan LEAF geeft elektrisch rijden een nieuwe lading

ProPILOT, ProPILOT Park, e-Pedal, Safety Shield en bediening via smartphone zetten nieuwe LEAF op voorsprong

378 km bereik (NEDC) dankzij 40 kWh-batterij

Verkoopstart: oktober 2017, uitlevering start in januari 2018

Uitvoering met krachtiger motor en groter bereik tegen een hogere prijs volgt later in 2018

6 September 2017 – De nieuwe LEAF is de meest complete EV van dit moment en zet zijn berijders op voorsprong. Nissans nieuwe elektrische icoon combineert ProPILOT-technologie met e-Pedal en een fors toegenomen rijbereik. Elektrisch rijden krijgt hiermee een nieuwe lading.

Nissan heeft vandaag de nieuwe Nissan LEAF onthuld en bevestigt daarmee zijn leidende positie in de auto-industrie op het gebied van emissievrije, elektrisch aangedreven auto’s.
De nieuwe LEAF wordt Nissans icoon van Nissan Intelligent Mobility, de visie waarmee Nissan herdefinieert hoe auto’s zich gedragen, worden aangedreven en verbonden zijn met de samenleving. Voor Nissan LEAF-rijders resulteert het in een auto die meer vertrouwen, plezier en gemak biedt, naast extra veiligheid en milieuwinst.
De nieuwe LEAF staat vanaf januari 2018 bij de Nissan dealer. Vanaf oktober  2017 kunnen klanten hun pre-order voor het nieuwe model plaatsen. Details hierover maakt Nissan binnenkort bekend.

Lees verder

Het is weer zomertijd!

Het zal je niet ontgaan zijn dat gisteren de zomertijd is ingegaan. Uit ervaring weten wij dat het instellen van het autoklokje voor velen een lastige is en daarom kan iedereen die daar behoefte aan heeft bij ons langskomen en het ons laten doen. Gratis!