CORONAVIRUS

Naar aanleiding van het coronavirus (COVID-19) zijn wij genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen.

Onze belangrijkste drijfveer hierin is uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te beschermen.

Voelt u zich ziek of grieperig of bent u korter dan 3 weken geleden in een van de bekende risicogebieden geweest dan verzoeken wij u niet bij ons langs te komen en telefonisch contact met ons op te nemen om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wij nemen de richtlijnen van de overheid (RIVM) in acht:

 • Minimaal 2 meter afstand houden van elkaar;
 • Geven we u ter begroeting geen hand;
 • Verzoeken wij u alleen per PIN te betalen;
 • Hanteren we aantal hygiënemaatregelen zoals het reinigen van sleutels, stuur, deurgreep, handrem en versnellingspook van klantenauto’s/vervangend vervoerauto’s en worden PIN-automaat, koffie-automaat, deurklinken etc. meerdere keren per dag gereinigd.

Wij vragen uw begrip voor e.e.a. en roepen u op met elkaar onze verantwoordelijkheid te nemen.

Mochten er naar aanleiding van het bovenstaande vragen zijn dan horen wij dat graag.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Zaterdag 29 februari gesloten

In de voorjaarsvakantie zijn wij op zaterdag 29 februari gesloten. De overige dagen zijn wij geopend volgens de tijden die u van ons gewend bent.

Mocht u op vakantie gaan, dan wensen wij u namens het gehele team van Auto Heemskerk een fijne vakantie toe.

Vacature: Eerste Autotechnicus

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste technische topper. Vanwege de grote diversiteit aan werkzaamheden bieden we je een afwisselende baan als fulltime 1e autotechnicus in ons bedrijf in Roelofarendsveen. Dicht in de buurt van Leiden, Hoofddorp, Amsterdam, Den Haag en Alphen aan den Rijn.

Functieomschrijving

Als eerste autotechnicus ben je verantwoordelijk voor een professionele en vlotte uitvoering van de werkzaamheden. Welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden gaat in samenspraak receptionist/chef werkplaats. De werkzaamheden bestaan uit alle zaken die je als allround automonteur tegen kan komen van het vervangen van een lampje tot het stellen van een diagnose.

De volgende eigenschappen zien wij graag in jou terug:

 • Fulltime beschikbaar (32 – 40 uur)
 • Minimaal een afgeronde opleiding autotechnicus niveau 3 of een Erkenning Verworven Competenties (EVC) niveau 3.
 • Bevoegd APK-keurmeester of bereid zijn de opleiding hiervoor te volgen.
 • Liefde voor het vak
 • Flexibiliteit

Auto Heemskerk

Wij zijn een compact familiebedrijf met korte lijnen en een no-nonsense cultuur. Opgericht in 1957 en sinds 1972 onderdeel van het Nissan Netwerk, vanaf 2011 als Nissan Erkend Reparateur. In onze werkplaats beperken we ons niet alleen tot Nissan. Alle merken zijn welkom en om dit verder uit te bouwen zijn we recent gestart met het garageconcept AutoFirst. Je vindt ons in Roelofarendsveen in het hart van de Randstad.

Wat bieden wij jou:

 • Marktconform salaris dat past bij jouw ervaring en talenten
 • Fulltimebaan met gezellige collega’s
 • Cursussen en certificeringen
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature of heb je er vragen over? Neem dan snel contact met ons op en mail, app of bel met Martin Heemskerk, martinheemskerk@autoheemskerk.com ,071-3312866 of 06-54623885. Wie weet sta jij dan binnenkort in onze werkplaats en bezorg je onze klanten onbezorgd rijplezier!

Nieuwe Nissan LEAF geeft elektrisch rijden een nieuwe lading

ProPILOT, ProPILOT Park, e-Pedal, Safety Shield en bediening via smartphone zetten nieuwe LEAF op voorsprong

378 km bereik (NEDC) dankzij 40 kWh-batterij

Verkoopstart: oktober 2017, uitlevering start in januari 2018

Uitvoering met krachtiger motor en groter bereik tegen een hogere prijs volgt later in 2018

6 September 2017 – De nieuwe LEAF is de meest complete EV van dit moment en zet zijn berijders op voorsprong. Nissans nieuwe elektrische icoon combineert ProPILOT-technologie met e-Pedal en een fors toegenomen rijbereik. Elektrisch rijden krijgt hiermee een nieuwe lading.

Nissan heeft vandaag de nieuwe Nissan LEAF onthuld en bevestigt daarmee zijn leidende positie in de auto-industrie op het gebied van emissievrije, elektrisch aangedreven auto’s.
De nieuwe LEAF wordt Nissans icoon van Nissan Intelligent Mobility, de visie waarmee Nissan herdefinieert hoe auto’s zich gedragen, worden aangedreven en verbonden zijn met de samenleving. Voor Nissan LEAF-rijders resulteert het in een auto die meer vertrouwen, plezier en gemak biedt, naast extra veiligheid en milieuwinst.
De nieuwe LEAF staat vanaf januari 2018 bij de Nissan dealer. Vanaf oktober  2017 kunnen klanten hun pre-order voor het nieuwe model plaatsen. Details hierover maakt Nissan binnenkort bekend.

Lees verder