Schaatsers Team Justlease.nl met Nissan op weg naar Pyeongchang

 

Schaatsers Team Justlease.nl met Nissan op weg naar PyeongchangDe schaatsploeg nam de auto’s in ontvangst namens Rogier van Ewijk, Algemeen Directeur van Terberg Leasing. Van Ewijk: ‘Als Team Justlease.nl gaan we voor goud. Met onze atleten, de staf, het management en alle aangesloten partners werken we de komende anderhalf jaar toe naar de Olympische Winterspelen van 2018 in PyeongChang. We slaan de handen ineen met slechts één doel voor ogen: successen boeken. Daar hoort een auto bij die voldoet aan de sportieve en specifieke behoeften van deze topsportploeg. De Nissan QASHQAI en X-TRAIL passen perfect binnen onze missie.’

Passie
Koen Maes, Managing Director van Nissan Benelux: ‘De passie voor topsport is voelbaar bij alles wat het team doet. De schaatsers en staf zetten zich voor honderd procent in om de top te halen en er te blijven. Het is daarom geweldig voor Nissan om daarbij aan te sluiten en aan het sportieve succes van de ploeg bij te dragen.’

Team Justlease.nl bestaat uit Ireen Wüst, Antoinette de Jong, Melissa Wijfje, Jan Blokhuijsen, Aron Romeijn, Jos de Vos, Konrad Niedzwiedzki, Marcel Bosker, Rutger Tijssen (coach), Wouter olde Heuvel (ass. coach), Niels Ros (fysio) en Johan Methorst (fysio).

Nissan is in Europa een van de sterkst vertegenwoordigde niet-Europese merken. Meer dan 17.000 medewerkers zijn in Europa actief op het gebied van design, research & development, productie, logistiek, verkoop en marketing. In 2015 produceerden de Nissan-fabrieken in Groot-Brittannië, Spanje en Rusland meer dan 635.000 voertuigen, onder meer prijswinnende Crossovers, bedrijfsauto’s en de Nissan LEAF – ’s werelds populairste elektrisch aangedreven auto. Nissan streeft naar nul emissie en nul verkeersdoden. Nissans visie Intelligent Mobility is ontwikkeld als richtsnoer voor de benodigde producten en technologie. In de visie zijn essentiële bedrijfsbesluiten vastgelegd omtrent de aandrijving van auto’s, de besturing en de integratie in de maatschappij. Nissan plaatst zich in een positie om het meest aantrekkelijke Aziatische merk in Europa te worden.

Meer informatie over onze producten, diensten en ons streven naar duurzame mobiliteit vindt u op www.newsroom.nissan-europe.com.

Over Nissan Motor Co.

Nissan Motor Co., Ltd., de op één na grootste Japanse autofabrikant, is gevestigd in Yokohama en maakt deel uit van de Renault-Nissan Alliantie. Het bedrijf biedt werk aan meer dan 247.500 medewerkers wereldwijd en verkocht 5,32 miljoen auto’s in het fiscale jaar 2014 (1 april 2014 t/m 31 maart 2015). De totale omzet in dat jaar kwam uit op 11,38 biljoen yen (103,6 miljard dollar). Nissan levert een omvangrijk modelgamma van meer dan 60 modellen onder de merknamen Nissan, Infiniti en Datsun. Nissan is koploper in zero emissie-mobiliteit, met een hoofdrol voor de LEAF, de eerste grootschalig geleverde volledig elektrische auto. Het is het meest succesvolle elektrische model ooit met een marktaandeel van bijna 50 % in de klasse van zero emissie-vertuigen.